Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Video brochure kaart

Zoek eens op Video brochure kaart!

Wist je namelijk dat het mogelijk is om een video te laten maken die je vervolgens in jouw nieuwsbrief of kaart kan verwerken? Dit verzenden naar een tal van potentiële klanten om meer bekendheid te krijgen via het internet? Dit is een van de beste middelen om reclame te maken, tevens scheelt het je een hoop in de kosten aangezien het bedrukken van reclame toch wat meer kost.

toolkit-logo

Het feit dat ik dit ook maar al te graag wilde ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor ons kan realiseren. Mijn werkgever had de opdracht gegeven om een nieuwsbrief te maken om dit vervolgens via de mail te verspreiden. Uiteraard ben ik dolenthousiast van het feit dat mij deze opdracht is toegewezen waardoor ik het met beide handen heb aangenomen! Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die voor mij een video maken kan ben ik terecht gekomen bij Toolkit visuele communicatie. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service en prachtige video’s die hun reeds hebben gemaakt. Zo hebben hun voor mij ook de video brochure kaart weten te realiseren! Voor een aantrekkelijke lage prijs heb ik dit weten te realiseren, uiteraard wel eerst met goedkeuring van mijn werkgever! Ik weet in ieder geval wel zeker dat ik voor de volgende nieuwsbrief weer bij hun zal aankloppen om een video te laten maken!

Screen-shot-2015-11-20-at-9.13.33-AM-300x172