Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Toch maar een nieuw scherm laten monteren

Daily Phone Arnhem

Een kapotte telefoon, iedereen heeft het wel eens in deze tijden van leven. Iedereen heeft namelijk ook een telefoon. Het komt bijna amper voor dat iemand die al 2 of 3 jaar in bezit is van een telefoon, de telefoon niet een keertje laat vallen. Mijn gebeurde dit namelijk vorige week toen ik de auto uit wilde stappen. De telefoon lag op mijn schoot, wat ik vergeten was. Toen ik uitstapte viel de telefoon gelijk op de grond en wist ik van te voren al dat de telefoon er slecht aan toe zou zijn. Dit daadwerkelijk ook het geval. Het scherm was stuk.

Daily Phone Arnhem

Zeer vriendelijk ontvangen bij DailyPhone

Voor het repareren van het scherm, ben ik dezelfde dag nog opzoek gegaan naar een geschikte winkel. Zo kwam ik al snel uit bij DailyPhone, waar mijn broer die week ervoor ook zijn telefoon had laten maken. Hij vertelde me dat ik in Arnhem het beste daarnaar toe kon gaan. Met die reden stapte ik bij DailyPhone naar binnen. Bij DailyPhone werd ik vervolgens zeer vriendelijk ontvangen, wat me wel beviel.

Daily Phone Arnhem

‘’Kom zeker een keer terug’’

Bij DailyPhone deed ik mijn verhaal. De medewerkers vertelde dat mijn verhaal wel eens vaker voorkomt. Ook vertelde ze dat er natuurlijk geen andere optie op zat dan de telefoon te laten maken. Ik ging hier daarom ook mee akkoord. Na een klein half uurtje werd ik al weer naar voren geroepen omdat mijn telefoon klaar was. Met als resultaat dat ik weer over een nieuw uitziende telefoon beschikte. Ik ben DailyPhone erg dankbaar voor het zo snel repareren van mijn telefoon. Ik kom zeker een keer terug voor een volgende reparatie, die hopelijk niet snel plaatsvind…