Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Tip voor een voordelige en goede telefoon reparatie Rotterdam

The Repair House

reparatie-schadeBen je op zoek naar een goede telefoon reparatie Rotterdam? Dan ben je bij The Repair House aan het juiste adres.  Deze telefoons zaak heeft namelijk deskundige monteurs in dienst die l ee r dn 15 jaar ervaring in hebben en speciale cursussen hebben gevolgd voor het goed kunnen repareren van en telefoon. 

Voordelige prijzen en 12 maanden garantie

Bij The Repair House in Rotterdam hebben alle deskundige monteurs die bij de telefoons zaak werken speciale cursussen gevolgd  zodat zij telefoons, laptops, iPads en computers op een goede manier kunnen repareren. Het bedrijf staat garant voor de reparaties die zij uitvoeren omdat zij zeer onderdelen gebruiken die van erg hoge kwaliteit zijn. Daarom geven zij de klant ook 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen. De reparaties die de monteurs uitvoeren zullen in de meeste gevallen binnen 30 minuten klaar zijn. Ze hebben in de jaren dat zij monteur zijn al erg veel voorbij zien komen waardoor zij veel ervaring op hebben kunnen doen en deze snelle service aan kunnen bieden. De klant zal ook een heldere uitleg krijgen wat er met het toestel gebeurd en wat de kosten voor de reparatie zullen zijn voordat deze gerepareerd wordt. 

Je schade voorkomen met een hoesje of screenprotector 

The Repair House biedt naast de reparaties die zij uitvoeren ook onder andere hoesjes en screenprotectors aan waardoor je toestel in de toekomst beter bestand zult zijn tegen val schade. Kortom de beste telefoon reparatie Rotterdam vind je bij The Repair House.