Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Sanitair Online is het adres voor kwaliteit tegen een lage prijs

Sanitair Online is het bedrijf waar je moet zijn voor al je sanitaire-benodigdheden. Nu zal je denken waarom ik dit op mijn “ondernemen” blog zet, maar uiteraard moet je tijdens het ondernemen gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Mijn zoon is erg druk in zijn onderneming, nu heeft hij net een verhuizing achter de rug en daarmee heb ik hem natuurlijk veel mee geholpen. In het pand waar hij nu zit heeft hij de juiste locatie te pakken, maar is er nog een hoop werk aan de winkel. Wij zijn begonnen met het sanitair, en omdat ik voor een zeer aantrekkelijke (vaste) korting op deze site nieuwe toiletpotten en fonteinen kon bestellen, was het al snel voor elkaar en gratis afgeleverd. In één weekend heb ik alles in orde kunnen maken, weliswaar met hulp maar ook dankzij de goede voorbereiding vooraf. Want bij deze firma kun je terecht met al je vragen nog voordat je gaat bestellen.

 

De klus was snel geklaard

Bij Sanitair Online kun je echt goede kwaliteit verwachten en dat allemaal voor die erg lage prijs. En als je zelf ook maar een beetje handig bent dan kun je de klus hiervoor prima zelf klaren. Mijn zoon heb ik op deze manier erg veel geld weten te besparen. En nu het sanitair in orde is, en de werkplekken zo goed als benut kunnen worden. Kan iedereen gewoon aan het werk gaan en kan ik verder met schilderen. Ik vind het leuk om ook eens op deze manier te kunnen helpen.