Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Raambestickering is een goed marketing middel

sign sign2 sign1Een goede tip die ik vandaag voor mijn lezers heb is het gebruiken van Raambestickering, dit is een goede manier om reclame te maken voor jouw zaak en behalve dat is het ook nog eens erg goedkoop waardoor er veel voordelen aanzitten. Ik ben op dit idee gekomen nadat ik met een van mijn vrienden aan het praten was over zijn zaak, onze interesses liggen allebei bij het ondernemen en daarom besprek we vaak tips en tricks met elkaar. Hij had problemen met een aanbieding die hij bood omdat te weinig mensen er vanaf wisten en hij zich afvroeg wat hij hier nu aan kon gaan doen, hij gebruikte al social media en had folders in de winkel liggen maar verder had hij geen opties. 

Mijn advies pakte goed uit

Nadat we dit besproken hadden ging ik eens op het internet op onderzoek uit en zo kwam ik terecht bij het idee om Raambestickering aan te brengen met alle informatie er op, hij vond het ook een goed idee en we besloten het te doen. We gingen samen webshops vergelijken waar het het goedkoopste en het best gedaan zou worden en zo kwamen we telkens weer terecht bij die site die ik helemaal boven aan gelinkt heb. Het bleek een goed werkende marketing strategie te zijn en daarom vind ik het ook echt een aanrader.