Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Op Facebook adverteren geeft vele voordelen

12Vandaag een bericht over iets heel anders, namelijk: hoe zet je jezelf het beste in de markt? Met een veranderende markt moet je jezelf namelijk constant opnieuw blijven uitvinden en nieuwe manieren vinden om je doelgroep aan te spreken. Ik ben opgegroeid met de offline marketing (zoals dat met het voortschrijdend inzicht dan zo mooi genoemd wordt) en moest zelf die omschakeling maken naar online marketing, bijvoorbeeld op Facebook adverteren. ZEO heeft me hierbij zeer goed geholpen en dit online marketingbureau zou ik dan ook van harte willen aanbevelen.

Vergoot je zichtbaarheid en bereik je doelgroep

15Wat ZEO doet, behelst meerdere terreinen. Een voordeel vind ik het zelf bijvoorbeeld dat een van de professionals van dit bedrijf mijn pagina en advertenties up to date houdt – en dat op consequente basis. Hiermee nemen ze mij echt veel werk uit handen. Bovendien hebben zij kennis en expertise in huis waar ikzelf helemaal geen weet van heb – en brengen ze daarom iets extra’s mee in hun aanpak. Ze weten precies hoe ze in moet spelen op de doelgroep en hoe ze deze het beste kunnen bereiken. Dat is namelijk nog eens een extra voordeel dat het op Facebook adverteren biedt, namelijk dat je je doelgroep beter leert kennen dan ooit. Nooit tevoren was er die mogelijkheid precies te weten wie er nu van je diensten of producten gebruik maakte, het was enkel het zenden en niet het ontvangen wat bedrijven deden. 32Daarmee is nu voorgoed iets veranderd, want meer dan ooit heb ik inzicht in wie mijn afnemers zijn en kan ik er zelf proactief op inspelen. Op voorhand weet ik al wie ik kennelijk bereik met mijn producten en kan ik een veel grotere markt bereiken dan ooit het geval was. De zichtbaarheid van mijn bedrijf is gewoon in enorme mate toegenomen en daar heb ik ZEO en Facebook zelf voor te danken.