Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Maak je bedrijf mobiel

Je wilt voor je bedrijf ook graag mobiel zijn. Omdat je goed bij je klanten voor de dag wilt komen, kies je voor een occasion die bij jou en je bedrijf past. Zoek je een occasion die niet ouder is dan vijf jaar en waar je een gunstig leaseplan voor kunt afsluiten? Kijk dan eens bij Financial Lease Direct.

financial-lease-direct-logo

Waarom kiezen voor financial leasing?

Als je een auto wilt hebben die je aanschaft met behulp van financial leasing betaal je bij de aflevering hiervoor ook btw. Daarna betaal je iedere maand een premie die van tevoren vastgesteld is en het bedrag is ook steeds hetzelfde. De maandelijkse premie is btw vrij. Als je na de aankoop voor de eerste keer belastingaangifte gaat doen kun je de btw die je in eerste instantie betaald hebt terugvorderen van de fiscus. Dit kun je doen doordat de wagen op naam van jouw bedrijf geregistreerd staat en je deze op de balans van het bedrijf mag zetten.

10b2df8734058709f6c379247c2ae610

Vraag een offerte aan bij Financial Lease Direct

Wil je een personenauto of liever een bedrijfswagen waarin je al je benodigde werkmateriaal kunt meenemen? Bij Financial Lease Direct kun je terecht voor allerlei verschillende soorten auto’s. Als je een auto gevonden hebt die je wel wat lijkt, kun je met behulp van de leasecalculator zelf berekenen hoeveel je premie per maand gaat bedragen. Het is ook mogelijk om gratis een offerte aan te vragen. Hiervoor vul je eenvoudig een aanvraagformulier in en binnen korte tijd krijg je de offerte thuisgestuurd.