Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

De methode van Birkman voor ondernemers!

Hallo, vandaag weer een leuk artikel voor jullie! Ik ga het vandaag namelijk hebben over de methode Birkman. Toen ik ondernemer was heeft deze methode mij flink geholpen. Aicon Impact gaf mij door middel van deze methode een goed advies. Mijn kantoor was zeer succesvol maar ik had natuurlijk ook wel tijden dat het even minder liep. Als dit het geval was ging ik naar Aicon Impact voor een goed advies of een training. Bij mij op kantoor stonden de neuzen van het personeel op begeven moment niet meer dezelfde kant op en hier heeft de training verandering in gebracht! Sinds dien ging het veel beter bij mij op kantoor en kwamen er veel goede ideen. Daarom ben ik een groot fan van deze methode en vertel ik er veel mensen wat over!

Mijn broertje was erg blij met de tip

Inmiddels heb ik dus geen onderneming meer, ik kom wel regelmatig op het kantoor van mijn broertje en ik geef hem regelmatig advies! Bij hem loopt het al een tijdje wat minder en daarom heb ik hem verteld over de methode Birkman. Dit leek hem wel wat en daarom heeft hij contact met het bedrijf opgenomen, binnenkort krijgt hij zijn eerste advies en er zullen ook trainingen komen. Ik hoop dat het bij hem ook zal helpen en daar ga ik eigenlijk ook wel van uit!