Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Code 95 cursus behaald bij Verkeersschool Wesseldijk!

logoVanaf 1 juli afgelopen jaar is het voor werkgevers verplicht om het personeel zo goed mogelijk op te leiden willen ze op je werkvloer kunnen blijven werken. Het correct opleidingen van het personeel scheelt een hoop ongelukken op de werkvloer, wat vervolgens voor veel ondernemers erg prettig is. Het volgen van een Code 95 cursus is voor veel medewerkers prettig om te volgen. Bij verkeersschool Wesseldijk ben ik dan erg tevreden over hun werkwijze. Hun dragen namelijk hoge zorg aan het goed behalen van deze opleiding. Al met al is hun slagingskans groter als dat ikzelf verwacht had. Door dat hun er goed voor zorgen dat iedereen de cursus goed behaald merk je het verschil met andere verkeersscholen.

Goede zorg streeft naar een goed eindresultaat.call_back

Voor enkele weken geleden ben ik mee geweest naar de Code 95 cursus bij verkeersschool Wesseldijk en was verbaasd tijdens hun uitleg voor de cursus. Alles wat er gezegd was heb ik ook allemaal begrepen en mocht er iets wezen wat ik niet begreep kon ik het gelijk vragen waardoor ik een goede uitleg heb gekregen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun werkwijze! Raad dan ook echt aan als je deze cursus nodig hebt om het bij hun te volgen!head_btn_right