Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Brandwerende opslag van DENIOS

Wie op zoek is naar een partner voor brandwerende opslag, kan terecht bij DENIOS. DENIOS is al jaren gespecialiseerd in het opslaan van gevaarlijke stoffen en heeft zich in deze jaren weten te ontwikkelen als wereldwijde marktleider voor opslag- en handlingsvoorzieningen van deze gevaarlijke stoffen. Ga je in zee met DENIOS, dan weet je dus zeker dat jouw gevaarlijke stoffen op de juiste manier opgeslagen worden. Meer over de opslagvoorzieningen van DENIOS, lees je in onderstaande tekst.

De brandwerende voorzieningen van DENIOS

DENIOS heeft een groot aanbod van diverse brandwerende opslagvoorzieningen, waardoor het gemakkelijk is om een opslagvoorziening te kiezen die bij jouw situatie, wensen, behoeften en budget past. De voorzieningen van DENIOS zijn geschikt voor de opslag van allerlei uiteenlopende gevaarlijke stoffen, waarbij brand van buiten naar binnen en van binnen naar buiten tot 120 minuten vertraagd wordt om de veiligheid te bevorderen. Zeker als je gevaarlijke, brandbare stoffen op moet slaan, is het verstandig om voor één van de veilige opslagvoorzieningen van DENIOS te kiezen.

Altijd volgens de Europese eisen

Alle opslagvoorzieningen van DENIOS zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens de nieuwste Europese eisen, zoals vastgelegd in REI 120 (EN 13501-2 / EN 1634-1). Je weet bij deze aanbieder dus niet alleen zeker dat jouw stoffen veilig opgeslagen worden, maar ook dat de opslagvoorzieningen die je hiervoor gebruikt voldoen aan alle eisen voor een veilige opslag.